Zodia Sagetator la caine

« Prima paginaHoroscop animale

Zodia Sagetator pentru caine

22 nov - 20 dec

Slogan: Cainele - problema

1. Cainele Sagetator are un caracter complex, marcat de o problema principala, specifica exclusiv zodiei: careia dintre cele doua forte in actiune ii apartine cu adevarat …celei canine sau celei cabaline?

2. In majoritatea cazurilor, cainele Sagetator nu va stii daca sa dea din coada sau daca sa o foloseasca pentru a alunga mustele din fata stapanului. Este un caine nelinistit …agitat, care se plictiseste usor. Trece de la un punct de interes la altul, incapabil sa hotarasca ce-i place cu adevarat.

3. Cainele Sagetator traieste un permanent conflict intern impartit intre loialitate si personalitatea duala. In orice caz, este o creatura plina de viata cu un trup echilibrat, facut pentru incercari fizice. Are ochii luminosi si stralucitori, iar nasul ii este mereu umed si sanatos.

4. Picioarele si gleznele sunt fine si delicate. Este mai sanatos decat majoritatea cainilor zodiacului si se va rani doar atunci cand este incapabil sa-si struneasca  entiziasmul si agitatia.

5. Va suferi de dureri, de intinderi, raniri si ruperi de tendoane, ceea ce il va aduce pe stapan destul de des in cabinetul veterinarului.

6. Cu simt al controlului, musculos si robust, cainele de talie mare nascut in aceasta zodie apartine in general raselor …ciobanesc german, labrador sau ciobanesc englez …precum si raselor cu picioare lungi precum Borzoi sau Ogar Afghan.

7. Deosebit de curajos si norocos, cainele Sagetator poate fi unul de incredere, potrivit sa insoteasca persoane nevazatoare.

8. Sunt plini de personalitate si invata usor trucuri amuzante.

Pe scurt, viata alaturi de un caine Sagetator nu va fi niciodata plictisitoare. Este o creatura independenta, care prefera alegerile personale in ceea ce priveste compania. Faptul ca stapanul a platit o suma mare si a achizitionat acest caine cu o atentie deosebita inca de cand era un pui nou nascut, nu are nicio importanta. Cainele Sagetator isi va accepta stapanul sau nu, exclusiv in functie de meritele persoanei respective. In cazul in care cainele nu isi gaseste un stapan pe plac, acel stapan va fi tratat ca o cunostinta oarecare …cu o rezerva politicoasa. Chiar si atunci cand un caine Sagetator este legat afectiv de o persoana, el ramane detasat intr-o oarecare masura. Prietenul perfect va fi intotdeauna un nativ in berbec (indiferent de forma, dimensiune sau specie) deoarece fiintele guvernate de aceste doua semne sunt atrase iremediabil de aventura care transpare atunci cand un Sagetator si un Taur vin in contact.