eanimale.ro

Oferte pentru papagali 2024

Esti in cautare de produse dedicate pentru animalul tau de companie?

Platforma eanimale se concentrează pe produse și servicii pentru animalele de companie, cum ar fi hrană, accesorii (lăzi de dormit și cuști, leagăne și paturi), produse pentru îngrijirea părului și a blănii, a ochilor, urechilor și dinților, jucării și produse de îngrijire. Site-ul include informații și articole despre îngrijirea animalelor de companie, sfaturi de sănătate și recomandări pentru produse.

Important: asigura-te că achizitionezi produse de calitate de la vânzători de încredere pentru a fi sigur că animalul tau de companie primește cele mai bune îngrijiri.

Recomandarile noastre privind alegerea produselor și serviciilor pentru papagalul tau 🦜

Alegerea produselor și serviciilor pentru animalele de companie poate fi uneori dificilă, pentru ca există o mare varietate de opțiuni disponibile. Este important să cercetezi produsele și serviciile disponibile și să consulti un medic veterinar pentru a afla care sunt cele mai potrivite produse pentru papagalul tau.

Papagali

De asemenea, este important să iei în considerare nevoile și preferințele acestuia, precum și bugetul dvs. pentru a alege produsele și serviciile potrivite.

Dintre cele mai uzuale produse si servicii mentionam:

Colivii, hrana, jucarii, accesorii pentru igiena, produse pentru intretinerea penajului, servicii de antrenament si consiliere comportamentala.

 • Colivi: Acestea pot varia in dimensiuni dar si ca material din care sunt confectionate, inclusiv lemn, fier sau plastic, si trebuie sa fie confortabile si sigure pentru pasarea ta.
 • Colivie

  Vezi oferta

 • Mancare si apa : Asigura-te ca papagalul tau are o dieta echilibrata, cu o combinatie de seminte, fructe, legume si nutreturi speciale pentru pasari.
 • Seminte papagali

  Vezi oferta

 • Jucării: Papagalii sunt animale sociale si inteligente care au nevoie de stimulare mentala si fizica. Ofera-le jucarii pentru a mesteca, a se agata si a se juca.
 • Jucarii papagali

  Vezi oferta

 • Produse pentru intretinerea penajului: Pentru a ajuta la mentinerea sanatatii penajului, poti cumpara produse precum uleiuri si sampoane speciale.
  • Sampon pentru penaj si piele, special pentru papagali, cu ingrediente delicate, poate ajuta la mentinerea hidratarii si a sanatatii penajului si a pielii.
  • Sampon cu ingrediente naturale precum ulei de lavanda, arbore de ceai sau rozmarin poate ajuta la prevenirea infestarilor cu purici si la mentinerea sanatatii pielii.
  • Samponul anti-mucegai poate ajuta la prevenirea si tratarea infectiilor fungice la nivelul penajului.
 • Accesorii pentru igiena: Aceasta poate include gratar pentru pardoseala volierei, adapator , oglindă ,accesorii pentru baie si produse pentru curatarea coliviei.
 • Oglinda pentru papagali

  Vezi oferta

 • Suporturi pentru zbor: Ofera-i papagalului tau spatii pentru a zbura si a-si deschide aripile.
 • Servicii de antrenament si consiliere comportamentala: Un instructor calificat poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor sociale si comportamentale ale papagalului tau, precum si la corectarea problemelor de comportament.

Recomandare 🦜

Având în vedere oferta bogată de articole existente in marketul online este bine sa îți setezi o limită de cheltuială pe care să fii nevoit să o respecți, astfel încât, în situația în care plasezi o comandă ce îți depășește bugetul setat, să fii alertat și să te poți răzgândi cu privire la respectiva achiziție.

Ultimele articole