eanimale.ro

Produse repelentr oferte 2024

Esti in cautare de produse dedicate pentru animalul tau de companie?

Platforma eanimale se concentreaz─â pe produse ╚Öi servicii pentru animalele de companie, cum ar fi hran─â, accesorii (l─âzi de dormit ╚Öi cu╚Öti, leag─âne ╚Öi paturi), produse pentru îngrijirea p─ârului ╚Öi a bl─ânii, a ochilor, urechilor ╚Öi din╚Ťilor, juc─ârii ╚Öi produse de îngrijire. Site-ul include informa╚Ťii ╚Öi articole despre îngrijirea animalelor de companie, sfaturi de s─ân─âtate ╚Öi recomand─âri pentru produse.

Important: asigura-te c─â achizitionezi produse de calitate de la vânz─âtori de încredere pentru a fi sigur c─â animalul tau de companie prime╚Öte cele mai bune îngrijiri.

Solutii repelente

Recomandarile noastre privind alegerea produselor și serviciilor de tip repelent

Produsele repelente pentru animale pot fi utilizate pentru a îndep─ârta animalele nedorite de anumite zone sau obiecte.

Exemple de astfel de produse sunt:

Spray-uri cu miros nepl─âcut pentru animale

Spray repelent

Vezi oferta

Con╚Ťin ingrediente cu mirosuri nepl─âcute pentru animale, precum usturoi, chili sau citronella. Pot fi utilizate în gr─âdini, pe terase sau în alte zone în care animalele nedorite pot fi o problem─â. Alege un spray cu miros adecvat tipului de animal pe care doresti s─â-l îndep─ârtezi ╚Öi urmeaza instruc╚Ťiunile de pe eticheta produsului pentru o utilizare sigur─â ╚Öi eficient─â.

De╚Öi sunt eficiente, în unele cazuri, poate fi necesar s─â le reaplici din cand in cand sau s─â utilizezi si alte metode suplimentare pentru a îndep─ârta animalele nedorite.

Ultrasunete pentru păsări și rozătoare

Aparat impotriva rozatoarelor

Vezi oferta

Dispozitivele cu ultrasunete impotriva p─âs─ârilor ╚Öi impotriva roz─âtoarelor emit sunete inaudibile pentru urechea uman─â, dar nepl─âcute pentru aceste animale. Sunt proiectate s─â îndep─ârteze animalele nedorite de o anumit─â zon─â f─âr─â a le face r─âu sau a le ucide. Pot fi alimentate prin curent electric sau prin baterii ╚Öi pot fi utilizate în gr─âdini, depozite, subsoluri sau alte locuri în care animalele nedorite pot fi o problem─â.

Este important s─â alegi un dispozitiv cu ultrasunete adecvat tipului de animal pe care doresti s─â-l îndep─ârtezi ╚Öi s─â urmezi instruc╚Ťiunile de pe etichet─â pentru utilizare sigur─â ╚Öi eficient─â.

Benzi adezive pentru șoareci si insecte

Capcane cu lipici

Vezi oferta

Dispozitive cu lumini intermitente pentru păsări și animale nocturne

Dispozitiv cu lumini intermitente

Vezi oferta

  • Lamp─â cu led-uri intermitente pentru p─âs─âri: emit lumini intermitente intense, care sunt nepl─âcute pentru p─âs─âri ╚Öi le îndep─ârteaz─â
  • Dispozitiv cu alarm─â sonor─â ╚Öi lumini intermitente: emite sunete puternice ╚Öi lumini intermitente, care sunt nepl─âcute pentru animalele nocturne ╚Öi le îndep─ârteaz─â.
  • Bec cu LED-uri intermitente pentru lilieci: acest dispozitiv emite lumini intermitente intense, care sunt nepl─âcute pentru lilieci ╚Öi îi îndep─ârteaz─â.
  • Aparat anti caini si pisici

    Vezi oferta

  • Stâlp cu senzor de mi╚Öcare ╚Öi lumini intermitente: detecteaz─â mi╚Öcarea ╚Öi emite lumini intermitente intense, care sunt nepl─âcute pentru animalele nocturne ╚Öi le îndep─ârteaz─â de zona respectiv─â.
  • Exist─â multe alte dispozitive cu lumini intermitente disponibile pe pia╚Ť─â, fiecare cu caracteristici diferite.

Pulverizatoare cu ap─â pentru câini ╚Öi pisici

Sunt dispozitive utilizate pentru a antrena sau dresa animalele. Acestea emit o cantitate mic─â de ap─â într-un jet care poate fi utilizat pentru a distrage sau a îndep─ârta animalul de la o activitate nedorit─â sau periculoas─â.

Pot fi utilizate cu succes pentru a dresa animalele s─â respecte regulile de baz─â, cum ar fi interzicerea sau limitarea accesului la anumite zone sau obiecte din curte. Este important s─â utilizezi acest dispozitiv într-un mod responsabil, f─âr─â a r─âni sau stresa animalul.

Consult─â un specialist în comportamentul animalelor sau un medic veterinar pentru a te asigura c─â utilizarea acestui dispozitiv este adecvat─â.

Este important s─â alegi un produs adecvat tipului de animal pe care vrei s─â îl îndep─ârtezi ╚Öi s─â urmezi instruc╚Ťiunile de pe etichet─â pentru utilizare sigur─â ╚Öi eficient─â.

Recomandare

­čÉż Având în vedere oferta bogat─â de produse existente in magazinele online este bine sa î╚Ťi setezi o sum─â de bani pe care s─â fii nevoit s─â o respec╚Ťi, astfel încât, în situa╚Ťia în care faci o comand─â ce î╚Ťi dep─â╚Öe╚Öte bugetul setat, s─â fii anuntat ╚Öi s─â o po╚Ťi anula sau modifica.

Ultimele articole